4 Mayıs 2012 Cuma

Dior Shimmer Powder 001 Rose Diamond




























Gördüğümden beri almak istediğim bir aydınlatıcı bu. Almak için gittiğimde bir sephorada kalmamıştı ve bayan bana gelmeyeceğini söyledi yıkıldım. Sonra boyner, ykm arayıp durdum bulamadım. En son başka bir sephoraya gittim orada buldum sonunda, nasıl sevindim anlatamam.




























Dior'un yıllar önce ilk kez rujunu almıştım. İnsana lüks hissi veren ve gerçekten ürünleri kaliteli bir marka. Kutusunu açtığınızda kadifeden yapılmış yumuşacık bir kese ile çıkıyor ürün.





























Dior kabının üzerinde her ne kadar fotoğrafta görünmese de ışıkta görünen CD simgeleri var.





























İçinde kocaman aynası var ki bu artı bir özellik.




























Işıltıları o kadar yerinde ki sizi disko topuna çevirmeyecek bir aydınlatıcı bu. Mercan, pembe tonlarını barındırıyor ve açıktan diğer renklere doğru geçişi var.



































Hepsini karıştırdığınızda böyle hafif pembeli çok çok güzel bir renk çıkıyor ortaya. İsterseniz açık tarafını elmacık kemiği üzerine aydınlatıcı olarak istersenizde hepsini şöyle bir karıştırıp allık üstüne bile geçebilirsiniz.


Ben ışıltısına, rengine kısacası bu ürüne bayıldığımı söyleyeceğim. Sanırım artık vazgeçilmez bir ürünüm olacak kendisi.

6 yorum:

luna dedi ki...

Canımcım, yine çok güzel bir ürün seçmişsin. Aldığın herşeye bayılıyorum, zevklerimiz çok benzer. Güzel günlerde sür, sürüştür:)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Teşekkür ederim :) bende almaya bayılıyorum böyle güzellikleri :)

towanda dedi ki...

ayy bende arıyorum ama bulamıyorum bunu :):) hangi sephoradan aldın başka varmıdır acaba

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Capacity Sephora'dan aldım. Bilemiyorum var mı siz yine bir sorun.

Görkem Karman dedi ki...

Ben de hiç bir yerde bulamıyorum :(

Culture and Inequality dedi ki...

Vazgeçilmek olacağına kesinlikle katılıyorum. Benzer bir ürün almıştım. Çok sade ama etkileyici bence çünkü renk ve o hafif parlaklık güzel bir naiflik katıyor kadın yüzüne bence. Böyle ürünleri çok seviyorum.

www.thatfashionbeat.blogspot.com