11 Mayıs 2012 Cuma

MAC Hey,Sailor Koleksiyonundan Aldıklarım




























Dün MAC'e bu cicileri almaya gittim.Hey, Sailor koleksiyonu dün itibariyle satılmaya başlandı. Bu koleksiyon için çok heyecanlı olduğumu daha öncede söylemiştim. Önce kapları daha sonra kendi renkleri hayran olmaya yetiyor. MAC'in böyle kabı değişik olan koleksiyonlarını çok seviyorum. Benim aldıklarıma gelecek olursak;




























Bir tane bronzing powder aldım. Rengi soft sand. Açıkçası ilk swatchlar çıktığında tek karar veremediğim bronzer oldu. Heryerde farklı farklı duruyorlardı. Refined golden zaten sürekli mağazada satılan bir ürün. Prolongwear bronzer'ların da renklerini çok sarımsı bulduğum için buna karar verdim.




























İçerisinde hafif simli ışıltılar var ama sürünce çok doğal duruyor.





























Allıklardan sadece Fleet Fast'i aldım. Launch Away bana çok açık geldi. Daha önceden aldığım açık renkli bir allığı kullanamadığım için almamayı tercih ettim.






























Ve benim gözde ürünüm :) Bu aydınlatıcıyı aldığım için gerçekten çok mutluyum. Alamasaydım içimde kalırdı. Bu aydınlatıcı için yabancı bloglarda crew is the new lightscapade diye söylemler dolanıyor. Hakikatten de hakettiğini düşünüyorum.




























Rujlardan ise sadece sail la vie'yi aldım. Açıkçası daha swatchlar yayınlanmadan önce salute'u almayı düşünüyordum ama swatchlardan sonra buna karar verdim. Kırmızı olanı ise kullanamayacağımı düşündüğüm için almadım. Bu ruj gerçekten çok güzel kırmızımsı bir turuncu diyebilirim.




Benim aldıklarım bunlar. Daha swatch yapamadım hemen fotolarını çekip koyayım dedim. Swatchlarını en kısa zamanda koyarım. Sizin bu koleksiyondan istediğiniz ya da aldığınız ürünler hangileri?


2 yorum:

bengbeng dedi ki...

Aydınlatıcı çok güzel duruyor, güle güle kullanın ama ilk fırsatta onun için bir post da hazırlayın bize :)
Aldıklarınızın hepsi güzel gerçi ama ben en çok onu beğendim :) Onun fiyatı ne acaba ben de mi baksam bu ay :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Teşekkür ederim. Bende aydınlatıcıyı çok beğenerek aldım. Sanırım 74tl idi fiyatı. Bir bakın derim bence.