14 Mart 2012 Çarşamba

Makyaj Fırçaları / Blending Fırçaları

Blending yani karıştırma fırçaları göz makyajınızı birbirine yedirmenizi böylece keskin bir görüntüden kurtularak soft bir görünüm kazanmanızı sağlar. Bu fırçalar olmasa napardık bilmiyorum :)

Soldan sağa:

Sigma E25: Sigmadan her alışveriş yaptığımda 1 tane gönderiyorlar. Hem paint pot sürülebilecek hem de farı uygulayıp karıştırılabilecek ok güzel bir fırça.

Sigma E45: Bu fırça da tam crease bölgesine oturup farınızı çok güzel dağıtmanıza yardım ediyor.

Sigma E40: Benim gözlerim küçük olduğu için bu fırçayı çok sık kullanamıyorum çünkü fırçayı gözümün üstüne koyduğumda fırça gözüm kadar :) Ama en bilindik blending fırçalarından biri. Ben bununla sadece açık renk bir farı günlük olarak göz kapağıma uygulayacaksam ya da göz altına kapatıcı sürmek için veya kapatıcıyı sabitlemek için benefit powderflage uygulamak için kullanıyorum.

Sigma E35: Benim gibi küçük gözlülerin daha çok kullanabileceği bir karıştırma fırçası bu.

Sephora Blendig Fırçası: Bunu da Sephora'da görüp fazla fırça göz çıkarmaz mantığıyla almıştım. E40'ı kullandığım gibi kullanıyorum bunu da.




Sizin en sık kullandığınız fırçalar hangileri?

8 yorum:

luna dedi ki...

Bloğun hayırlı olsun, Elca araması yaparken karşıma çıktın:)) Çok beğendim, ben de bir blog açmayı düşünüyorum, umarım başarırım. Bu arada aldığın Elca ürünlerini tek tek tanıtırsan sevinirim. Ben de geçenlerde gittim ama malesef paint pot falan hak getire! Bobbi Brown takıldım bu sefer..:)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Çok teşekkür ederim hoşgeldin bloguma :) başarırsın tabi ki açarsan bana da haber ver :) Elca cennet gibi biryer ama stoklar doluyken yakalayınca tabi ki :) tabi ki tanıtırım bende düşünüyordum ama hepsi geçmiş koleksiyon ürünleri olduğu için çekiniyordum ama söylemeniz iyi oldu :)

bengbeng dedi ki...

Ben blend için MAC 217'yi kullanıyorum. Profesyonel makyözlerin bağımlısı olduğu kadar var bence :) ama burdaki fiyatını bilmiyorum, arkadaşıma aldırmıştım 2 ay önce Amerika'dan :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Komodat; evet bencede çok güzel, çok amaçlı bir fırça 217. Hem far uygulaması yapılabilen,hem paint pot sürmek için hem de blend etmek için harika.

bengbeng dedi ki...

Kesinlikle! :) Bu arada blogunuzu beğendim, özellikle fotoğraflar açısından insanın içini açıyor :) Aynı zamanlarda açmışız blog, artık merakla takip ederim sizi de :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Öylemi o halde bende hemen sizin blogunuza bakıyorum :)

Adsız dedi ki...

merhaba.sigma fırçası setlerinden önerebileceğin bir set var mı?yoksa böyle tek tek seçip almak daha mı avantajlı olur?

Bir rimel bir ruj dedi ki...

moon to moon, bence set olarak almak daha mantıklı. Fırçada başlangıç seviyesindeysen eğer
http://www.sigmabeauty.com/Make_Me_Blush_Travel_Kit_p/tkcor.htm
böyle küçük bir set, daha fazla bütçe ayırabilirsen http://www.sigmabeauty.com/Complete_Kit_p/ck001.htm böyle bir set alabilirsin.
tek tek almak daha pahalıya geliyor. Ama bu setler içinde istediklerin yoksa eğer tek tek istediklerini sepete atıp hesaplayıp ona göre karar verebilirsin.