30 Mart 2012 Cuma

NARS Orgasm Multiple




























Nars'ın en popüler serilerinden biriside orgasm serisi. Bende allığı ve bu multiple var. Bunun dışında ojesi, gloss'u birde super orgasm allığı var bildiğim kadarıyla. Ben allığını çok severek kullanıyorum. Bence her tene uyabilecek çok güzel bir rengi var. Bu multiple da geçen yaz sıcaklardan bunalıp makyaj yapamıyordum hemen yanaklarımı renklendirmek için pratik birşeyler arıyordum ve bunu almaya karar verdim. İyiki de almışım diyorum çok beğendim. Benim cildim karma olduğu için hep krem ürünler beni korkutuyordu zaten cildim parlıyor birde bu tür ürünler parlama yaparsa diye ama bunda gerçekten öyle birşey yok. Sürülünce pudra kıvama geliyor ve yumuşacık, hemen dağıtılabiliyor.





























Rengi şeftali, pembe ve içinde altın ışıltıları var. Multiple'ların özelliği dudakta, yanakta ve gözde kullanılabilmesi. Ben sadece yanağımda kullanıyorum onun için diğerleri ile ilgili bir yorum yapamayacağım ama yanakta uzun süre dayandığını söyleyebilirim.



Güneşte ne kadar güzel parladığını görebilirsiniz. Ben başka renklerini de almayı düşünüyorum.

5 yorum:

luna dedi ki...

Çok güzel duruyor. Gerçekten senin tanıttığın ürünlere hayranım. Çok kaliteli ürünler ve çekimler de harika. Çok seviyorum senin bloğunu. BEnce bir çok blogger'ı sollayacaksın:)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

AYTÜL, çok mutlu oldum böyle düşünmene ve yazdıklarınla gururlandırdın beni :) Ben diğer blogları dolaşırken hep kaliteli güzel resimlere bakmayı çok seviyorum bunun için kendi blogumda da güzel resimler paylaşmayı istedim hep. Şimdilik küçük bir aileyiz bizbize ama ben böyle de seviyorum. Makyaj ürünleri benim için terapi gibi beni çok mutlu ediyorlar, bunları da paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Böyle arada ses vermen mutlu ediyor beni hep beklerim :)

luna dedi ki...

Ben de çok şanslıyım, demek ki ailemiz büyüdüğünde ben demirbaşlardan biri olacağım:) Çok saygı duyuyorum emeklerine, çok başarılı olacağından asla şüphem yok.

luna dedi ki...

Ben de çok şanslıyım. Demek ki ailemiz büyüdükçe ben demirbaşlardan biri olacağım:)) Üslubun, fotoğraflar ve tanıttığın ürünlerle daha şimdiden kaliteni belli ettin, başarından da asla şüphem yok.

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Evet tabi ki öyle olacak :) Çok teşekkür ederim düşüncelerin için yazdıklarımı okuyan, beğenen, belkide yardımım dokunan insanların olması beni çok mutlu ediyor.