31 Mart 2012 Cumartesi

Mart Ayı Favorileri




























Mart ayı da bitti sonunda. Sevgili nişanlımın askerden dönmesini beklerken aylar geçmek bilmiyor. Bu ay sonuna gelmişken bende favori postu yapmak istedim. Bu ay çok dışarı çıkmadığım için çokta makyaj yapmadım. Ama her çıktığımda da elim bu ürünlere gitti.




























Nars Laguna Bronzer: Bu bronzer'ı alıp birkaç kere sürüp bırakmıştım daha doğrusu bronzer sürmeyi sürekli unutuyorum. Ama bu ay her makyaj yaptığımda kullandım ve yüzüme sıcaklık kattığını görüp daha da sevdim.

Loreal Volume Million Mascara: Aslında loreal'i sevmiyorum hayvanlar üzerinde test yaptığı için ama boşluğuma gelmiş ve bu rimeli almışım. MAC rimelim bitince ve yenisini almaya gidemeyince çekmecede bunu bulup kullandım. Kirpiklerimi tarayarak ayırması hoşuma gitti.

MAC Dainty Allık: Aslında bu allığı bir ara sürekli kullanıyordum üzerinin bayağı bozulmasından anlaşılıyordur. Sonra bir ara sıkılıp bırakmıştım ama bu ay yüzüme canlılık katmak için kullandım.

MAC Redhead MSF: Bu aydınlatıcıyı aldığımdan beri severek kullanıyorum. Geçen ay Naturally koleksiyonuyla çıkmıştı. Maalesef LE. Hem aydınlatıcı hem de allığın üzerine sürünce çok güzel bir ışıltı veriyor.

MAC Watch Me Simmer Ruj: Bu rujda bu ay Shop MAC, Cook MAC koleksiyonuyla çıktı. Bir tek bu ruju kullanılabilir bulduğum için aldım. Rengi gerçekten çok çok güzel ve tam bir yaz rengi.

Sigma F55 Small Duo Fibre Fırça: Aydınlatıcımı bu fırçayla sürmeyi çok seviyorum.






























Benim favorilerim bunlar. Sizin de bu ay çok sık kullandığınız ve favoriniz hangi ürünler oldu?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nars Laguna´yi bende ismarladim, cok metini okuyorum her yerde : ) Cok güzelmis favorilerin, fotolarda harika! : )

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Şimdiden güle güle kullanın gerçekten ciltte çok doğal duruyor. Ben lagunayı aldıktan sonra başka bronzer arayışına girmedim. Alacak olursam merağımdan alırım :) Teşekkür ederim bu arada hoşgeldiniz :)