17 Şubat 2012 Cuma

MAC Haul / Elca Kozmetik

Elca'dan alışveriş yapmayı çok seviyorum. Hem fiyatları uygun oluyor hem de kaçırdığım koleksiyondan ürünler gelmişse onları bulup almak beni çok mutlu ediyor. her gittiğimde çok yüklü alışverişlerim oluyor tutamıyorum kendimi :) bu da onlardan bir tanesi geçen haftalardan bir alışveriş. hepsini tek tek tanıtacağım size. bu öngösterim olsun :)


Aldıklarım:

Idyllic Paint Pot
Nubile Paint Pot
Ash Violet Fluidline
Heirloom Shadestick
Studio Fix Lash Studio Brown Mascara
Rare Find Mineralize Eye Shadow
Carbonized Eye Shadow
Mythical Eye Shadow
Evil Eye Eye Shadow Palette
Miss Behave Mineralize Blush
Fleshpot Lipstik
Fusion Pink Lipstick
Orange Tempera Lipglass
Pink Fade Lipglass
Rare Exotic Mattene Lipstick
Naked Bliss Mattene Lipstick
Pure Magnificence Cremesheen Glass
Estee Lauder İnvidualist Natural Finish Makeup Fondöten

15 yorum:

MiskinKek dedi ki...

Bu kareyi izlemek bile yetiyor keyiflenmeye :) Güle güle kullan

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Çok teşekkür ederim :) evet bende arada seviyorum onları, gidip gidip bakıyorum onlara bana da çok keyif veriyor :)

bisheler dedi ki...

Bende yrn gidicem hala bitmişlermidir ki acaba:((Özellikle paint pots almak istiyorum ne kadar dı fiyatı acaba?

bisheler dedi ki...

Bu arada güle güle kullanın hakikaten:))gözüm dönmüş direkt konuya daldım:)bide renkleri neydi paint potların ?

Bir rimel bir ruj dedi ki...

bisheler, teşekkür ederim :) zaten oraya gidince de gözün dönecek :) paint potlardan ben idyllic,nubile aldım aslında çok renk vardı mor tonları özellikle.fiyatları 14tü sanırım tam hatırlamıyorum. bence hala vardır bayağı stok vardı çünkü.

Bir rimel bir ruj dedi ki...

bisheler, eğer gittiyseniz stok durumundan beni de haberdar eder misiniz? :)

bisheler dedi ki...

Teşekkür ederim bilgi için cnm:)evet gittim maalesef paint potlardan sadece iki renk vardı:((Pure Creation ve Hyperviolet paint potlar vardı..Bide cok cırtlak renkte farları vardı..Ben daha pudra renklerde paint pot ve far arayısında oldugum için:))Bu arada Çarşamba ve cuma günleri ürün geliyomuş ama pek bişey yoktu aldıklarım Pure creation 14 tl M.A.C pro lash coal black rimel vardı 20 tl ve glity bronzer 18 tl bu üçünü aldım bobbi brown eye linerları vardı 30 tl..Kapatıcısını alıcaktım altında pudrası olandan kalmamıs:(zaten cok karısıktı insanlar karman corman yapmıs bakarken ne oldugunuda göremiyosun 50 defa döndüm stantların etrafında ordaki çalışan bey sabahları gelin dedi o binadaki çalışanlar bitiriyomuş öğlene kadar..genede mutlu oldum hatta bugun pure creationla makyaj yaptım cok güzel oldu:))Böyle şekerim:)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

hmm evet ben genelde öğle saatlerinde gidiyorum çok kalabalık oluyor kapış kapış gidiyor ürünler :) aldın aldın 2.ye tur atarken bulamayabiliyosun. paint potlardan çok vardı ama bitmiş sanırım. siyah rimel yeni gelmiş sanırım bende studio fix lash kahverengi rimeli almştm. arada değişiyo ürünler sürekli gidip takip etmek lazım :)

bisheler dedi ki...

Kesinlikle ben takipteyim:)Arada bir de telefonla arayıp istediklerim varmı diye bir sorucam ona göre giderim:)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

evet öylesi daha mantıklı bence de :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

mesela.. hepsine ne kadar ödedin desem:)?

bengbeng dedi ki...

Ben de fırsatım olursa bu ay gitmek istiyorum ELCA'ya. MAC rujların fiyatları ne kadar oluyor orada? :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Komodat, bende gideceğim en kısa zamanda sanırım. Rujlar değişiyor 8TL'ye almışlığım var. Mattene serisinden olan rujları 14tl'ye almıştım sanırım. Glosslar da 8 ve 14 gibi rakamlarda oluyor genelde. Gidersen stok hakkında bilgi verirsen sevinirim :)

bengbeng dedi ki...

Gidersem tabi ki stok bilgisi veririm :) Bir şey daha sormak istiyorum çok oldu galiba ama :) Mineralize skinfinish ve ruj bulmak çok zormuş sanırım, hadi ruj neyse de skinfinish ve siz zaten çok güzel şeyler toplamışsınız bu alışverişi yaptığınız zaman. Bunları nasıl bulabildiniz yani sabahtan mı gittiniz ve hangi gündü? Ben çekim makyajları yapmaya hazırlanıyorum da bütçemi de düşünmem gerekiyor öğrenci olduğum için, o yüzden soruyorum kusura bakmayın :) Ne kadar çok işime yarar şey bulursam o kadar iyi olur çünkü :)

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Evet ben hiç msf'e rastlamadım mesela. Ama ruj aldım genelde rujlar oluyor ama tabi şans meselesi. Yeni ürünler gelince kısa bir sürede tükeniyor genelde beğenilmeyen renkler kalıyor. Ben hangi gün gittiğimi hatırlamıyorum ama ilk fotoyu pazartesi çekmişim sanırım eve gelince çektim. Ben öğle saatinde gitmiştim ama size tavsiyem öğleden önce gidin çünkü o binadaki çalışanlar öğle aralarında talan ediyorlar :)Bunu üstteki yorumlardan birinde bir arkadaşımızda yazmıştı. Çok kalabalık oluyor ve hiçbirşeye adam gibi bakamıyorsun zaten küçük bir yer. Çarşamba cuma yeni ürünler geliyormuş arayp belki sorup öyle gidebilirsiniz. Elca tamamen şans meselesi ara sıra uğrayıp kontrol etmek gerekiyor. Bir de insan kendini kaybediyor benden söylemesi :)