7 Nisan 2012 Cumartesi

Benefit Eye Bright / Bad Gal / It Stick




























Benefit'in bu kalem ürünleri gerçekten çok pratik. Günlük makyaj yaparken zamanı kısaltmak ve pratikleşmek adına kalem ürünleri daha çok seviyorum. Diğer türlü kabı aç fırçayla uygula vs bunları azaltmaya çalışıyorum. Geçen yıl eye bright'ı istiyordum bir bakmışım üçünü birden alıverdim.




























Eye bright, göz pınarı ve kaş altını aydınlatmak için çok güzel bir renk. Rengi açık pembe ama dağıttığınızda aydınlık bir renk veriyor.

Bad gal, yumuşacık siyah bir göz kalemi arıyorsanız bu kalemi almanızı tavsiye ederim. Ben gözümün üzerine sürüp dağıttığımda çok güzel duruyor.

It stick, kapatıcı kalem bu da. Yüzünüzdeki lekeleri, sivilce izlerini kapatmak için çok pratik bir kalem. Gözümün altına denemedim ama etrafta kapatıcı bulamadığınız anlarda işinizi görecektir diye düşünüyorum. Bu da yumuşacık yapılı. Sanırım bu üretimden kalktı. Diğerleri hala sephoralarda benefit standlarında satılıyor.


Tam makyaj çantasına atmalık bu kalemler.






























Soldan sağa: It Stick, Bad Gal, Eye Bright

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok güzel görünüyorlar gercekten! Özellikle Eyebright süpermis : )

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Evet eye bright gözlerin iç kısmını ve kaş altını anında aydınlatıyor çok pratik bir ürün.

luna dedi ki...

Ben de benefit'in bu tarz kapatıcı-aydınlatıcı ürünlerde başarılı olduğunu düşünüyorum. Bende Benefit concealer set olduğu için bu eyebright içinde mevcut. Bazıları bu ürünü beğenmemiş ama ben beğendim. Benim koyu renk göz kapaklarımı gayet güzel aydınlattı.

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Aytül, doğru söylüyosun o set bende de var bak unutmuştum onu :) O set içinde fırçayla sürülecek kıvamda, biraz daha sert geldi bana. Beğenenler kadar beğenmeyenleri de vardır tabi.