19 Nisan 2012 Perşembe

NARS Roman Holiday Lipstick


Bu ruju ilk JustMakeup'ta İpeğin makyaj fotosunda gördüm ve bayııldım bayıldım. Koştum sephoraya aldım. Sürdüm sürdüm doyamadım. Çokta sürmeye kıyamıyorum ya o kadar tatlı bir pembe ki. Mavi alt tonlu rujları kendime pek yakıştıramasam da bu farklı. Dudakta çok çok tatlı duruyor. Mavi alt tonu olmasına rağmen dişleri sarı da göstermiyor solgun da durmuyor.

Nars'ın ambalajları kadifemsi yapıda çok hoşuma gidiyor. İnsana bir nebzede olsa lüks hissini veriyor.



Rengin güzelliğine bakar mısınız :) Arada kapağını açıp bakıp mutlu oluyorum :)

Swatch için o kadar çok fotoğraf çektim ki ama bir türlü rengini göstermeyi beceremedim. En iyisi bu oldu :) Sheer yapıda olduğu için 3 kat uygulanmış hali bu.

7 yorum:

luna dedi ki...

Ben de o kadar rengin içinde gidip Nars'tan ilk rujum olarak Schiap aldım. Bayılıyorum ama her zaman sürülecek bir renk değil. Çok iddialı, cırtlak:) Ama bunu çok beğendim. Mutlaka deneyeceğim tatlım. Sen beğendiysen mutlaka alınır.

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Al canım al valla en sevdiğim rujum diyebilirim. Bende schiap'ı merak ediyorum bu ara almak istediğim o kadar çok şey var ki :)

What's Next dedi ki...

Aytül gibi benim de ilk Nars rujum Schiap olmuştu.. O günden sonra Nars ürünlerinden de rujlarından da kopamadım! Benim elim hep mat olanlara gidiyor, Roman Holiday'i biliyorum ama sheer olduğu için denememiştim bile. Swatch'ını bekliyoruum :)

Bana da beklerim seni:
edankb.blogspot.com
Sevgilerr..

Bir rimel bir ruj dedi ki...

What's Next; nars ı zaten deneyipte vazgeçebilen duymadım çok çok güzel ürünleri :) swatch'u koydum rengi çok zor yakaladım fotoğrafta.

luna dedi ki...

What's next, demek ki ikimiz de bu tarz renkleri seviyoruz, makeyourmake-up gerçekten de Nars bir bağımlılık. Allıkları ve rujları harika. MAC kullananlar için söylerler bağımlılık yapar diye ama, ben MAC'e öyle ayılıp bayılmıyorum açıkçası. Ama Nars harika. Şu anda da en çok Tacmahal allığını istiyorum:))

Bir rimel bir ruj dedi ki...

Nars'ın ayrı bir havası var zaten kalitesi yanında. Bende çok şey istiyorum listem uzun :) allık paletini kaçırdığıma yanarım.

begum_kobaklar dedi ki...

Ay rengine bayıldım. Blogunuda yeni kesfettim. Resimlerin netligi blog tasarımın cok hos ve sade. Takipteym!! Banada beklerim cnm.

http://makeupbybgm.blogspot.com/